ŠVIHADLO – ZDRAVĚ & HRAVĚ

Švihadlo má podle mě v dnešním sportovním světě fakt velkej zatím nevyužitej potenciál. Jo, švihadla maj v každým fitku, ale skákat přes ně už umí málo lidí. Zábavně už to neumí skoro nikdo. Přitom je to třeba efektivnější než běhání – poměr čas a výkon.
V současnosti asi nevím o žádném fitku v Praze, kde by lekce švihadel měli.Jednak proto, že je těžký najít kvalifikovaný trenéry skákání přes švihadlo a druhak často proto, že většina lidí si vybaví švihadlo ze školy nebo tréninku jako náročnou nudu.
My tohle ale chceme změnit. Myslíme si, že je švihadlo fakt nejlepší doplněk ke každýmu tréninku. Je to zázrak pro zlepšení fyzičky a koordinace. K tomu navíc dost urychluje případný snahy o hubnutí. Výsledky jsou vidět hrozně rychle (odzkoušeno za vás:).
S holkama jsme se osobně učily od mistryně světa Adrienn Banhegyi. Jsem od ní dokonce na lekce švihadel certifikovaná. Vedeme naše tréninky zábavnou formou. K tomu navíc umíme lekci přizpůsobit na místě najednou začátečníkům i pokročilým, aniž by to průběh lekce narušilo.
Jedeme do hudby, stavíme na jednoduchých krokových kombinacích a snadných pohybech rukou. K tomu zapojujeme menší blok pro učení obtížnějších triků a občas i zapojíme dlouhá švihadla. Obojí hlavně pro zlepšení koordinace – bonusem je, že to vždycky lidi baví.
Zaměřujeme se hlavně na správnou techniku. Učíme správné držení těla při skákání, správný odraz, efektivní pohyb rukou a to, aby člověk měl švihadlo pod kontrolou.
______________________
REZERVACE:
Kapacita 16 lidí.
Délka lekce 60 min.
Těší se na Vás