Máme pro Vás skvělou zprávu, naše Dominika Krucká a její lekce jsou ZPÁTKY!!
PROČ BYCH MĚL CHTÍT PŘIJÍT NA TVOU LEKCI:
Švihadlo má podle mě v dnešním sportovním světě fakt velkej zatím nevyužitej potenciál. Jo, švihadla maj v každym fitku, ale skákat přes ně už umí málo lidí. Zábavně už to neumí skoro nikdo.
Přitom je to třeba efektivnější než běhání – poměr čas a výkon.
V současnosti nevím o žádném fitku v Praze, kde by lekce švihadel měli.Jednak proto, že je těžký najít kvalifikovaný trenéry skákání přes švihadlo a druhak často proto, že většina lidí si vybaví švihadlo ze školy nebo tréninku jako náročnou nudu.
Já chci tohle ale změnit. Myslím si, že je švihadlo fakt nejlepší doplněk ke každýmu tréninku. Je to zázrak pro zlepšení fyzičky a koordinace. K tomu navíc dost urychluje případný snahy o hubnutí. Výsledky jsou vidět hrozně rychle (odzkoušeno za vás:). Navíc umím lekci přizpůsobit na místě najednou začátečníkům i pokročilým, aniž by to průběh lekce narušilo.
Osobně jsem se učila od mistryně světa Adrienn Banhegyi. Jsem od ní dokonce na lekce švihadel certifikovaná. Tréninky probíhají zábavnou formou, jedeme do hudby, stavíme na jednoduchých krokových kombinacích a snadných pohybech rukou. K tomu zapojujeme menší blok pro učení obtížnějších triků a občas i zapojíme dlouhá švihadla. Obojí hlavně pro zlepšení koordinace – bonusem je, že to vždycky lidi baví.
Zaměřujeme se hlavně na správnou techniku. Učíme správné držení těla při skákání, správný odraz, efektivní pohyb rukou a to, aby člověk měl švihadlo pod kontrolou.
Prostě švihej ZDRAVĚ, HRAVĚ a EFEKTIVNĚ, ať tvé snažení má smysl.
______________________
REZERVACE:
Úterý 7:15
Středa 17:00
Těší se na Vás naše trenérka Domča Krucká z Jump It CZ