Další ročník této JEDINEČNÉ AKCE, která byla díky Vám znovu SOLD OUT, je za námi a s úctou k Vám Všem se sluší, napsat k tomu několik slov.
Komunita našeho gymu pro nás byla, je a vždy bude na prvním místě:
a) Nechceme, ať si u nás pouze zacvičíš.
b) Nejsme další pražská komerce/pračka, která strategií běžících pásů pronajímá vymazlené stroje, na kterých opět jen sedíš na zadku (jak celej den v kanclu) a žádný tvůj zdravotní problém či progress to nevyřeší.
c) Neřadíme se k gymům, které za řádky miliónů nakoupili během covidu špičkové vybavení, avšak ve výsledku neví, kolik je 2+1 a svým klientům tak nemohou zajistit dlouhodobý horizont svého působení.
Jednáme tak, abychom s Vámi mohli dlouhodobě sdílet Vaši cestu za lepším já, lidsky se poznat a být Vám na blízku.
Tohle celé je důvod toho, proč tvoříme všechny ty akce nad rámec našeho gymu ☺️🙏
BITEVNÍ KEMP je bezpochyby jednou z nejdůležitějších akcí.
Strávíme spolu prodloužený víkend v přírodě, kde je čas pro každého z Vás.
Skrze veškerý program se snažíme, aby Vás kemp bavil, zdokonalil, fyzicky posunul a utvrdil v myšlence, že každý z Vás je dokonalá osobnost, měl by to dávat více najevo a jeho místo v Bitevku je víc než žádané.
Tento ročník byl jedinečný pro nás všechny, páč jsem při ruce neměl svou Petronilku a Vašíka, ale díky bráchovi @jdsliftclub se celá organizace kempu zvládla na jedničku a díky za všechny ty pozitivní ohlasy od Vás ❤️
Každý z účastníků podal úžasný výkon a jednoduše díky za to!
ZÁVĚREM …
Existují věci, které si jednoduše za peníze nekoupíš a jsou to právě ty zážitky/ vzpomínky, které Vám už nikdo nikdy nevezme, a navždy budou spojené s akcí jménem BITEVNÍ KEMP.
Nezažiješ, nepochopíš!
Život není o tom se bát, tak nás sleduj a přihlaš se na další ročník