Rádi bychom Vám představili PROJEKT, na které pracujeme už nějaký ten týden a o kterém zatím nikdo z Vás nic neví.
🔻CELÝ ČLÁNEK: 
Tohle je VOJTA.
Vojta trpí cystickou fibrózou, což je vzácné nevyléčitelné genetické onemocnění, postihující dýchací cesty, kdy průměrný věk dožití dosahuje pouze 25let.
My jsme se rozhodli, že v tom Vojtu nenecháme a změníme jeho život.
Nejprve ho jeho nejlepší kamarádi přestěhovali z Opavy do Prahy, kde mu zajistili bydlení.
Poté si ho mohl už převzít @steinhart_tomas a (nejen) v rámci pravidelného cvičení ve Fitness Bitevní pole, mu reálně pomoci prodloužit jeho životní stav.
Nejen – Když vyhraješ ve své hlavě a nastavíš svou mysl na vítězství, zbavíš ji pochyb a stanovíš si jasný cíl, tak už máš z půlky vyhráno, takže v rámci celkové motivace mu také Tomáš zařídil článek v novinách, kde bez obalu mohl mluvit o svém stavu a nakopnout se ke změně.
Společně s Vojtou bychom rádi v rámci projektu „LIMITY NEEXISTUJÍ“, předali odkaz všem, kteří ztratili víru v sebe sama a rezignovali na svůj stav.
Jak říká sám Vojta:
Neměl bys sedět doma a přemýšlet nad tím, že jsi nemocný a říkat si, že nemůžeš tohle a tamto. Musíš si říkat, co chceš, jít si za tím a nedělat si žádné limity.
S Vojtou nyní trénujeme na to, aby uběhl svůj první běžecký závod v rámci BATTLE CHARITY RUN, který proběhne 27.11. 2021 ve Stromovce.
Sledujte jeho cestu na profilu @vojtechw
Všichni se nacházíme na Bitevním poli, kde svádíme dennodenně boj sami se sebou.
Tak pojďme společně překročit svůj stín a užít si tuhle jízdu